ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ.Μπακογιάννη: Πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη

Ντ.Μπακογιάννη: Πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη

Τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη και ειδικότερα στους νομούς Ξάνθης και Κομοτηνής, πραγματοποιεί από σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη θα έχει σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας, ενώ θα παραστεί και στον καθαγιασμό των υδάτων στη Μαρώνεια Ροδόπης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, απόψε στις 20.15, η κ. Μπακογιάννη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Ξάνθης, μετά το πέρας της οποίας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης για την κοπή της βασιλόπιτας της Οργάνωσης.

Αύριο το πρωί η βουλευτής της ΝΔ θα επισκεφθεί στο νομό Ξάνθης τη Διομήδεια, τον Κένταυρο, τον Εχίνο και τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Μύκης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σμίνθης Καπζά Τζεμήλ, με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην αντιπεριφέρεια, καθώς και με τον δήμαρχο της πόλης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Αύριο (Παρασκευή) το απόγευμα θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17.45 σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Φιλλύρα, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Γιώργο Πετρίδη, και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30 σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής, στη Λέσχη Κομοτηναίων. Μετά την ομιλία η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού και εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου με την παρακολούθηση της δοξολογίας στον μητροπολιτικό ναό της Κομοτηνής και της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στις 12.00, στη Μαρώνεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.