ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ν.Δ μαζεύει υπογραφές για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Η Ν.Δ μαζεύει υπογραφές για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Φουντώνουν τα σενάρια για κατάθεση πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Πειραιώς έχει ήδη αρχίσει και μαζεύει υπογραφές βουλευτών για να στηρίξει την πρόταση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η πρόταση μομφής να κατατεθεί ακόμη και σήμερα.

Τα σενάρια άρχισαν να διακινούνται από νωρίς το πρωί, ενώ η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας φαίνεται πως έγινε η θρυαλλίδα των εξελίξεων.

Η ΝΔ, πέραν των προβλημάτων που εντοπίζει στη συμφωνία, αμφισβητεί και τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης να την υπογράψει από τη στιγμή που δεν την δέχεται ο ένας από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, ο Πάνος Καμμένος.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στην αποδοχή της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής εθνότητας. Κατηγορεί τον πρωθυπουργό για μυστική διπλωματία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των δυνάμεων του κάλπικου εθνικισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν αναμονή των επόμενων κινήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ εξετάζει τη θέση της με βάση το τελικό κείμενο της συμφωνίας, ενώ την Παρασκευή ο αρχηγός της ΝΔ και ο πρωθυπουργός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη συζήτηση στη Βουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.