ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυση Κ. Σημίτη σ’ εφημερίδα περί «εμπλοκής» του στις προμήθειες φρεγατών και C4i

Μήνυση Κ. Σημίτη σ’ εφημερίδα περί «εμπλοκής» του στις προμήθειες φρεγατών και C4i

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Real» που ανέφερε στο πρωτοσέλιδο της ότι «εμπλέκεται» στις προμήθειες των φρεγατών και του C4i.

Σε αυτήν αναφέρει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για συκοφάντηση.

Αναλυτικά:

«Από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News «βάζουν στο κάδρο τον Σημίτη», επισημαίνονται τα ακόλουθα:

«Ο Μ.Ζοσεράν, που ισχυρίσθηκε προ του 2006, ότι ο κ.Σημίτης εμπλέκεται στην προμήθεια του SAIC έχει καταδικαστεί ήδη από τα γαλλικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι δύο γαλλικές εφημερίδες που αναδημοσίευσαν τις δηλώσεις του καταδικάστηκαν επίσης. Οι διάφοροι ισχυρισμοί του αποδείχθηκαν ψευδείς. Έχει τιμωρηθεί ακόμη για άλλες παρανομίες με ποινή φυλάκισης, την οποία και εξέτισε. Βεβαίως, προ πολλού είχε απολυθεί και από την εταιρεία Thales στην οποία ήταν σημαίνον στέλεχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ.Σημίτης εφεξής θα προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον οποιουδήποτε, ο οποίος υπό τον μανδύα μιας δήθεν «αντικειμενικής πληροφόρησης» επιχειρεί στην πραγματικότητα τη συκοφάντησή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.