ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Θεοδωράκης: Ανακοίνωσε με βίντεο την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλή της Κεντροαριστεράς

Σ.Θεοδωράκης: Ανακοίνωσε με βίντεο την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλή της Κεντροαριστεράς

«Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού κινήματος» λέει ο κύριος Θεοδωράκης και τονίζει πως «ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά»…

Την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κύριος Θεοδωράκης ανήρτησε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο όπου εξηγεί ο ίδιος την μέχρι τώρα πορεία του στην πολιτική, το Ποτάμι και το πώς κινήθηκε αλλά και τον πόλεμο που δέχθηκε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού κινήματος» λέει ο κύριος Θεοδωράκης και τονίζει πως «ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά».

Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα, είναι το «απλό σχέδιό» του, όπως αναφέρει και κλείνει το βίντεο με το δικό του θεατρικό τρόπο, λέγοντας πως «η ώρα είναι 8 το πρωί, η ώρα που ανεβαίνουν τα πρώτα ρολά κι εγώ ξεκινώ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=IpyS-Wrg6zY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.