ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: «Επιβεβλημένη και αυτονόητη η απόφαση του Κοντονή να μην επισκεφτεί την Εσθονία»

ΣΥΡΙΖΑ: «Επιβεβλημένη και αυτονόητη η απόφαση του Κοντονή να μην επισκεφτεί την Εσθονία»

Ως επιβεβλημένη και αυτονόητη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, να μην ταξιδέψει στην Εσθονία και να απέχει από το συνέδριο που διοργανώνει η κυβέρνηση της χώρας στο πλαίσιο της προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να μη συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» ήταν αυτονόητη και επιβεβλημένη. Κάθε απόπειρα εξίσωσης του ναζισμού με τον κομμουνισμό είναι ανιστόρητη και επικίνδυνη, ιδίως σε μια περίοδο που η άκρα δεξιά επιχειρεί να ξανασηκώσει κεφάλι στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αντιδράσεις της ΝΔ για τη συγκεκριμένη επιλογή δείχνουν τη σταθερή εμμονή της στη λεγόμενη «θεωρία των δύο άκρων», η οποία το μόνο που κάνει είναι να αθωώνει τον ναζισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.