ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Καρανίκας: «Ευλογεί» τον πρωθυπουργό για την ομιλία του σχετικά με την… αλλαγή φύλου (φωτό)

Ν.Καρανίκας: «Ευλογεί» τον πρωθυπουργό για την ομιλία του σχετικά με την… αλλαγή φύλου (φωτό)

Μόνο επαίνους είχε για τον προσωπικό του φίλο και πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα ο σύμβουλος στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου Νίκος Καρανίκας.

Με ανάρτησή του στο facebook «αποθέωσε» τον πρωθυπουργό, με αφορμή την χθεσινή του ομιλία στην Βουλή, στο νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου. Την χαρακτήρισε «ιστορική» και συνέχισε γράφοντας πως «τίμησε την χώρα μας, τον λαό μας, τους αγώνες για την αξιοπρέπεια και την χειραφέτηση» και ολοκλήρωσε προσθέτοντας πως όλα αυτά έγιναν «δίχως υποκρισία και δημαγωγίες».

Όπως είναι φανερό, το γεγονός πως ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην αναφερθεί καθόλου στο ζήτημα της αλλαγής φύλου από τα 15, το οποίο είναι εκείνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες αντιδράσεις τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από στελέχη ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ, δεν «ενόχλησε» τον κύριο Καρανίκα.

Επίσης, ο ίδιος επέλεξε να μην σχολιάσει το γεγονός πως την «ιστορική» ομιλία του πρωθυπουργού δεν παρακολούθησαν παρά μόνο περί τους 45 βουλευτές του κόμματός του, του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.