ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλο το ελληνικό διαδίκτυο με το «πριγκιπικό» ζεύγος Ρ.Αντωνοπούλου και Δ.Παπαδημητρίου

Έξαλλο το ελληνικό διαδίκτυο με το «πριγκιπικό» ζεύγος Ρ.Αντωνοπούλου και Δ.Παπαδημητρίου

Η χώρα είναι ακόμα ενοχλημένη από τα πεπραγμένα του «πριγκιπικού» ζεύγους Ρ.Αντωνοπούλου και Δ.Παπαδημητρίου και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα από τον κατακλυσμό μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

Την ημέρα που η Ράνια Αντωνοπούλου ορκιζόταν αναπληρώτρια υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο σύζυγός της κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, την παρακολουθούσε διακριτικά να υπογράφει, φορώντας τα περίφημα κόκκινα γυαλιά της.

Η δική του υπουργοποίηση ήλθε ενάμιση χρόνο και δύο μήνες μετά, όταν κλήθηκε από τον πρωθυπουργό να αναλάβει τον ανάλογο θώκο στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Διήρκησε μέχρι την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, όταν λίγες ώρες μετά την αποπομπή της συζύγου του για το περίφημο επίδομα ενοικίου των 1000 ευρώ το μήνα, υπέβαλλε και αυτός την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας.

Ούτως ή άλλως όπως διαχέεται από το περιβάλλον του «χρυσόμαλλου» ζεύγους με την πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δεν είχε άλλη επιλογή.

Μετά την «θύελλα» που ξέσπασε για το επίδομα ενοικίου που ελάμβανε η πρώην υφυπουργός για το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στο Κολωνάκι και την αμετροέπεια που ήταν διάχυτη στην απάντησή της, ο δρόμος ήταν ένας.

Κάτι που θα διαπίστωσαν και στην σύντομη-χωρίς ονομαστικές αναφορές-τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα τους, κατά την διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στην Τρίπολη, όπου είπε: «Ότι γίνεται νόμιμα δεν είναι αυτομάτως και εγγεγραμμένο στις δικές μας αξίες».

Δεν ήταν φυσικά ο μόνος που έγινε έξαλλος με την αποκάλυψη ότι το πλουσιότερο ζευγάρι της Κυβέρνησης, με εισοδήματα το 2015 450.000 ευρώ, καταθέσεις που προσεγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ και επενδύσεις που ξεπερνούν τα 3.000.000 δολάρια, έπαιρνε και επίδομα ενοικίου!

Το πάρτι που στήθηκε στα social media από την Κυριακή δεν είχε τελειωμό και οι χρήστες «γλέντησαν» κανονικά τους δύο πάμπλουτους οικονομολόγους.

Δείτε τα χαρακτηριστικά tweets

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απόφαση φυγής από την Ελλάδα τις αμέσως επόμενες ημέρες και όχι τουλάχιστον πριν τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες έχουν.
Καλά πληροφορημένες πηγές από τον κύκλο του κυρίου Παπαδημητρίου λένε ότι σκέφτεται σοβαρά να αφοσιωθεί περισσότερο στην συγγραφή βιβλίων και λιγότερο στην ακαδημαϊκή του καριέρα.

Σε ό,τι αφορά την σύζυγό του, θεωρείται βέβαιο από το περιβάλλον της, ότι θα αναζητήσει εν καιρώ τον επόμενο επαγγελματικό της σταθμό, σε κάποιο διεθνή οργανισμό η οργάνωση εντός των Ευρωπαϊκών συνόρων.

Αυτό θα γίνει αν τελικά το ζευγάρι αποφασίσει να μην επιστρέψει μόνιμα στην Αμερική, όπου ζούσαν και εργάζονταν για χρόνια, αλλά προτιμήσει να επισκέπτεται τις ΗΠΑ περιοδικά.
Για κάποιους φίλους τους δεν θα αποτελέσει έκπληξη να έχουν ως βάση τους την Ελλάδα, αφού ο Δημήτρης Παπαδημητρίου λατρεύει την Σύρο και την εξαιρετικής αισθητικής κατοικία που διαθέτει το ζευγάρι στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την θεωρεί το πλέον κατάλληλο μέρος για να μπορεί να συγκεντρωθεί απερίσπαστος στο γράψιμο νέων βιβλίων, συντροφιά με την γυναίκα της ζωής του και την εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.