ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κικίλιας: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεσμεύουν την Ελλάδα στο χρέος

Κικίλιας: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεσμεύουν την Ελλάδα στο χρέος

Δήλωσε πως ο πρωθυπουργός «έχει δεσμεύσει την Ελλάδα με βαριά λιτότητα για 37 χρόνια με την υπογραφή του 4ου Μνημονίου».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή για να απολογηθεί για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στην οικονομία και κυρίως στην κοινωνία και για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα “Ειδήσεις”.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών υπογραμμίζει πως «όσο παραμένουν στην εξουσία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και όσο είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, όχι μόνο δεν θα υπάρχει καμία θετική εξέλιξη για τη χώρα, αλλά ο λογαριασμός για τους ‘Ελληνες πολίτες θα μεγαλώνει».

Ασκεί δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την υπογραφή του 4ου Μνημονίου, σημειώνοντας πως «έχει δεσμεύσει την Ελλάδα με βαριά λιτότητα για 37 χρόνια», συμπληρώνοντας ότι με την παρωχημένη πολιτική της υπερφορολόγησης δυσχεραίνει αφάνταστα η προσέλκυση επενδύσεων».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει για τη χώρα την καλύτερη ρύθμιση του χρέους, όπως έχουν δεσμευτεί οι εταίροι από το 2012, με στόχο η βιωσιμότητά του να εξυπηρετείται με πρωτογενή πλεονάσματα 2% του ΑΕΠ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος για μείωση φορολογίας, νέες θέσεις εργασίας και στήριξη των αδυνάμων», τονίζει ο κ. Κικίλιας, αναφορικά με τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το χρέος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση “εκτεθειμένη” για το ζήτημα των συνομιλιών του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Π. Καμμένου, λέγοντας ότι «στα εύλογα ερωτήματα που κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε, δεν δίνει απαντήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.