ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύζυγος «έπιασε» νοσοκόμο να κάνει άσεμνες πράξεις στο πτώμα της γυναίκας του (φωτό)

Σύζυγος «έπιασε» νοσοκόμο να κάνει άσεμνες πράξεις στο πτώμα της γυναίκας του (φωτό)

Μπροστά σε μια φρικιαστική στιγμή βρέθηκε ένας σύζυγος!

Ο 28χρονος σύζυγος πήγε στη ρεσεψιόν του νοσοκομείο, όπου βρισκόταν η σορός της γυναίκας του, προκειμένου να πληρώσει τα ιατρικά έξοδο, όμως όταν γύρισε στο θάλαμο βρήκε έναν νοσοκόμο να ασελγεί στη νεκρή σύζυγό του. «Είχε κατεβασμένο το παντελόνι του, τον είδα και τον χτύπησε», δήλωσε ο 28χρονος που είδε το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Το περιστατικό συνέβη στο Hospital de Clinicas στη Λα Παθ της Βολιβίας, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 27χρονο νοσοκόμο, Grover Macuchapi, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές εξετάζουν την ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί στον 27χρονο νεκρόφιλο νοσοκόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.