ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγόρασε έναν περιστερώνα 24 τ.μ. και έκανε κάτι απίστευτο! (βίντεο)

Αγόρασε έναν περιστερώνα 24 τ.μ. και έκανε κάτι απίστευτο! (βίντεο)

Εργένης βρήκε έναν περιστερώνα-τρύπα (μόλις 24 τ.μ.) στη Βαρκελώνη και παρόλο που κανείς δεν πίστευε πως θα μείνει εκεί, εκείνος έκανε κάτι μοναδικό.

Ο νεαρός δεν ενοχλήθηκε από τα λίγα τετραγωνικά ή την ακαταστασία και με την βοήθεια ενός αρχιτέκτονα δημιούργησε ένα μονόκλινο δωμάτιο που είχε όλες τις ανέσεις.

Για να μεταμορφώσει τον φαινομενικά άχρηστο χώρο σε κατοικία,αξιοποίησε το κενό πίσω από τους τοίχους ως αποθηκευτικούς χώρους και τοποθέτησε «έξυπνα» έπιπλα που έκαναν το διαμέρισμα να μοιάζει μεγαλύτερο.

«Είναι ένα ενεργό διαμέρισμα. Μου αρέσει έτσι. Και εγώ είμαι πολύ ενεργός άνθρωπος. Μου αρέσει να αλλάζω πράγματα, έτσι από την μία στιγμή στην άλλη και να νιώθω ότι βρίσκομαι σε διαφορετικό σπίτι κάθε φορά» είχε πει ο νεαρός για την πρωτότυπη ιδέα που είχε.

Ωστόσο η διαμονή του εκεί δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο νεαρός πούλησε το διαμέρισμα του μόλις μπήκε σε σχέση, κάνοντας μας να καταλάβουμε πως τέτοιους είδους ιδέες είναι χρήσιμες μόνο σε όποιον θέλει να ζήσει μόνος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.