ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ηλεία: Καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου παιδιού

Ηλεία: Καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου παιδιού

Συναγερμός με αρπαγές ανηλίκων!

Μετά την Κοζάνη και την Κρήτη, τώρα και από την Ηλεία έρχονται καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου παιδιού από τους επιβάτες ενός λευκού φορτηγού τύπου «κλούβα»! Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οχήματος, πάντως, δεν απέδωσαν καρπούς όπως είχε γίνει και στα προηγούμενα περιστατικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το φορτηγάκι σταμάτησε ακριβώς δίπλα σε ένα 7χρονο αγοράκι που περπατούσε μαζί με την μητέρα του στην άκρη της εθνικής οδού Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, με προορισμό ένα σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πλατάνου. Ξαφνικά, ένας άγνωστος άνοιξε την πλαϊνή πόρτα, αλλά η εμφάνιση ενός διερχόμενου αυτοκινήτου τον έκανε να την κλείσει ξανά και το βαν έφυγε με ταχύτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα πρόλαβε να δει ότι το φορτηγάκι είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά δεν συγκράτησε τον αριθμό. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του ύποπτου οχήματος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πάντως, οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και εκείνοι τους υπόλοιπους γονείς των μαθητών, ώστε να προσέχουν στις μετακινήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.