ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλιβέρι: Τσιγγάνα έκλεβε ρεύμα τα τελευταία πέντε χρόνια!

Αλιβέρι: Τσιγγάνα έκλεβε ρεύμα τα τελευταία πέντε χρόνια!

Βαρύς αναμένεται να είναι ο… πέλεκυς για μια 17χρονη τσιγγάνα, η οποία που συνελήφθη στο Αλιβέρι κατά την διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας μαζί με τεχνικούς του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., όταν διαπιστώθηκε ότι έκλεβε ρεύμα επί πέντε ολόκληρα χρόνια!

Στο πλαίσιο ερευνών για περιπτώσεις ρευματοκλοπής, οι τεχνικοί ζήτησαν την βοήθεια των αστυνομικών για να κάνουν έλεγχο στο σπίτι της 17χρονης, το οποίο βρίσκεται μέσα σε οικισμό τσιγγάνων της περιοχής. Μόλις έφτασε το κλιμάκιο, διαπίστωσε ότι η ανήλικη τσιγγάνα τροφοδοτούσε παράνομα με ρεύμα το σπίτι της έχοντας απλώσει καλώδια από έναν κοντινό στύλο της Δ.Ε.Η..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εγκατάσταση, που εγκυμονούσε κινδύνους ακόμη και για τη ζωή της δράστιδας, αποσυναρμολογήθηκε και κατασχέθηκε. Η ανήλικη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ θα κληθεί να αποπληρώσει το ρεύμα που χρησιμοποίησε την τελευταία πενταετία, η αξία του οποίου υπολογίστηκε σε περίπου 5.000 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.