ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ινδία: Εξαώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε κοντά στο Δελχί

Ινδία: Εξαώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε κοντά στο Δελχί

Ένα εξαώροφο κτίριο κατέρρευσε πάνω σε γειτονικό του κτίσμα υπό ανέγερση στην περιοχή Γκρέιτερ Νόιντα, κοντά στο Νέο Δελχί, αργά το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν στα συντρίμμια τουλάχιστον 15 άνθρωποι, γνωστοποίησε η αστυνομία της πρωτεύουσας της Ινδίας.

Όπως μεταδίδει ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο, σωστικά συνεργεία έχουν βρει τουλάχιστον δύο πτώματα. Υπάρχουν φόβοι ότι οι παγιδευμένοι μπορεί να είναι πολύ περισσότεροι, ακόμη και πενήντα.

Στο κτίριο διέμεναν τουλάχιστον δέκα οικογένειες, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο India TV.

Από την εθνική μονάδα αντιμετώπισης καταστροφών ζητήθηκε να προσφέρει όποια βοήθεια είναι δυνατόν και ιατρικές φροντίδες στους τραυματίες, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού του κρατιδίου Ούταρ Πραντές σε ανάρτησή του στο Twitter.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.