ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σε τραγωδία κατέληξε σχολική εκδρομή- 3χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από υπερβολική ζέστη

Σε τραγωδία κατέληξε σχολική εκδρομή- 3χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από υπερβολική ζέστη

Ένα αγόρι τριών χρόνων έχασε τη ζωή του από υπερβολική ζέστη, καθώς έμεινε για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 19 Ιουλίου, έπειτα από εκδρομή που είχε διοργανώσει παιδικός σταθμός της Κομητείας Χάρις. Το άτυχο αγόρι ήταν μεταξύ των 28 παιδιών που έλαβαν μέρος στην εκδρομή, αλλά δυστυχώς δεν κατέβηκε ποτέ από το σχολικό.

Οι αστυνομικές αρχές το εντόπισαν χωρίς αισθήσεις στο όχημα όταν ο πατέρας του πήγε να το παραλάβει από τον παιδικό σταθμό. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί είχε μείνει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες στο λεωφορείο σε συνθήκες αποπνικτικές, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Ο οδηγός του λεωφορείου και η συνοδός ανακρίνονται από την αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Χάρις, Άλαν Ρόουζεν, δήλωσε σχετικά: «Κατά την άποψή μου πρόκειται για σοβαρή αμέλεια. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός έχει υποπέσει σε αρκετές παραβάσεις στο παρελθόν. Το 2015, μάλιστα, το σχολικό του είχε διαπιστωθεί πως δεν έφερε το ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας παιδιών το οποίο ενημερώνει τον οδηγό σε περίπτωση που κάποιο παιδί έχει μείνει εντός του οχήματος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.