ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αντίποινα προειδοποιεί η Ευρωπαϊκή Κομισιόν τις ΗΠΑ, αν βάλουν δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα

Με αντίποινα προειδοποιεί η Ευρωπαϊκή Κομισιόν τις ΗΠΑ, αν βάλουν δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει λίστα αντιμέτρων, σε προετοιμασία για την περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, σύμφωνα με την Ευρωπαία επίτροπο Εμπορίου Σεσίλια Μάλστρομ.

Ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συναντήσεις των εκπροσώπων της Κομισιόν στην Ουάσιγκτον την επόμενη εβδομάδα μπορεί να αμβλύνει τις εντάσεις.

«Εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν αυτούς του δασμούς επί των αυτοκινήτων, θα είναι πολύ ατυχές. Προετοιμάζουμε μαζί με τα κράτη μέλη μας μία λίστα μέτρων εξισορρόπησης και για την περίπτωση αυτή.

Και αυτό το έχουμε καταστήσει σαφές στους Αμερικανούς εταίρους μας», δήλωσε η Μάλστρομ κατά την διάρκεια διάσκεψης του German Marshall Fund of the United States στις Βρυξέλλες.

«Γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση του χάλυβα και του αλουμινίου», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, συνοδευόμενος από την Σεσίλια Μάλστρομ θα επισκεφθεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν το θέμα του διατλαντικού εμπορίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.