ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ονειρικός γάμος στην Πάρο για Βλάντο Γιάνκοβιτς και Έλενα Παπαδοπούλου (φωτό + βίντεο)

Ονειρικός γάμος στην Πάρο για Βλάντο Γιάνκοβιτς και Έλενα Παπαδοπούλου (φωτό + βίντεο)

Ο 28χρονος διεθνής φόργορντ Βλάντο Γιάνκοβιτς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα Παπαδοπούλου στον Άγιο Ιωάννη της Πάρου.

Ο γνωστός αθλητής,ο οποίος έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, του Άρη και τον Πανιώνιο και τώρα αγωνίζεται με ισπανική ομάδα, έλαμπε από χαρά στο πλευρό της καλής του!

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν τρελά πριν από 6 χρόνια περίπου. Εκείνη από την πρώτη στιγμή που είχε κάνει την εμφάνισή της στο «Νext top model 2» του ΑΝΤ1 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει και στην τελική τετράδα. Εκείνος, από την άλλη, είναι ένα από τα πιο γνωστά αστέρια του μπάσκετ γράφοντας ιστορία σε μεγάλες ομάδες. Σήμερα αγωνίζεται για την ομάδα της Ανδόρρας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το «παρών» στον γάμο έδωσαν δεκάδες πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι του Βλάντο Γιάνκοβιτς, με τον Νώντα Παπαντωνίου, ανιψιός του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που δολοφονήθηκε πριν μερικούς μήνες, να είναι ο κουμπάρος. Οι δυο τους, που τους συνδέει ισχυρή φιλία, συνυπήρξαν σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Ακόμη, στη μαγευτική βραδιά βρέθηκαν και πολλοί αθλητές και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Δημήτρης Μαυροειδής και πολλοί ακόμη. Από το χαρούμενο γεγονός δεν έλειπε και η αθλητικογράφος, Χριστίνα Βραχάλη, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.