ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιος γνωστός της showbiz παραδέχτηκε ότι ζηλεύει την Ε. Μενεγάκη, τη Φ. Σκορδά και την Κ. Καινούργιου; (βίντεο)

Ποιος γνωστός της showbiz παραδέχτηκε ότι ζηλεύει την Ε. Μενεγάκη, τη Φ. Σκορδά και την Κ. Καινούργιου; (βίντεο)

«Έχω συμβόλαιο με το Star, θέλω δική μου εκπομπή».

Αν ψάξει κανείς στην τσάντα του θα βρει μέσα «πούδρα, lip gloss, βηματοδότη, 15 χάπια, 23 συνταγές γιατρών, χρέη» λέει ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και στην εκπομπή Splash. Ενώ εντύπωση προκαλεί η απάντηση του για ποιον έχει πει ότι… «τι ασχολήθηκα και έχασα από τι ζωή μου και 5 λεπτά». «Το είπα για όσους ζηλεύω. Τη Μενεγάκη, τον Φουρθιώτη, την Παλαιτσάκη, τη Σκορδά, την Καινούργιου. Όλες αυτές που είναι πιο star από εμένα», απάντα ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά του, ο ίδιος παραμένει με συμβόλαιο στο Star, χωρίς να γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει, αν και δική του επιθυμία θα ήταν να μην είναι κριτής, αλλά να έχει δική του εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.