ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο διάσημος σέφ Γκόρντον Ράμσεϊ έφτιαξε ορεκτικό που μοιάζει με… αιδοίο.Αντιδρούν οι θαυμαστές του [εικόνες]

Ο διάσημος σέφ Γκόρντον Ράμσεϊ έφτιαξε ορεκτικό που μοιάζει με… αιδοίο.Αντιδρούν οι θαυμαστές του [εικόνες]

Ο διάσημος σέφ Γκόρντον Ράμσι έμαθε πως είναι να σε κατακρίνει κάποιος στο διαδίκτυο, καθώς κάποιοι θαυμαστές του έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη φωτογραφία ενός ορεκτικού του κατηγορώντας το για «μικροσκοπικό» και πως θυμίζει τα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, με υπερηφάνεια μια φωτογραφία του βοδινού ορεκτικού του Wagyu αξίας 24 δολαρίων που σερβίρεται σε ένα από τα εστιατόριά του στο Λας Βέγκας.

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να κατηγορήσουν το τηλεοπτικό αστέρι και σεφ για την παρουσίαση του πιάτου, που θυμίζει γυναικεία γεννητικά όργανα, ενώ άλλοι τόνισαν το «μεγάλο κενό» στο πιάτο, την αξία του αλλά και το «ίχνος κρέατος» αντί για ορεκτικό.

Ο διάσημος σεφ δεν έχει ακόμη απαντήσεις στους επικριτές του, ωστόσο ο λόγος για το μικρό μέγεθος μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως είναι ορεκτικό αλλά και επειδή το βόειο κρέας είναι Wagyu, που θεωρείται η πιο ακριβή ποικιλία στον κόσμο. Τέλος, το συγκεκριμένο πιάτο είναι γαρνιρισμένο με πανάκριβη τρούφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.