ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η συνταγή της ημέρας: Ντολμαδάκια παραδοσιακά

Η συνταγή της ημέρας: Ντολμαδάκια παραδοσιακά

Υλικά συνταγής

50-60 αμπελόφυλλα φρέσκα

2 φλιτζ. ρύζι καρολίνα ή γλασσέ

1 φλίτζ. ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 φλιτζ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φλιτζ. δυόσμο ψιλοκομμένο

1 φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο

1 λεμόνι (ο χυμός του)

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Μπλανσάρουμε τα αμπελόφυλλα και ξεπλένουμε καλά το ρύζι σε τρεχούμενο κρύο νερό. Το σουρώνουμε.

Σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερά) μέχρι να μαραθούν και να γυαλίσουν.

Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει και αυτό. Περιχύνουμε με 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.