ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μήνυση κατά της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ

Μήνυση κατά της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ

Κάνουν λόγο για μια ακραίως πολιτικά κατευθυνόμενη και μεροληπτική διενέργεια των ελέγχων στο Κέντρο, υπό την καθοδήγηση της Γενικής Επιθεωρήτριας, με σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων απόκρυψης στοιχείων ή και χάλκευσης αυτών.

Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει εκφοβισμό, στοχοποίηση και προσπάθεια χειραγώγησης των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., υπό την καταχρηστική καθοδήγησή της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κατά την διάρκεια των ελέγχων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με απροκάλυπτο και κραυγαλέο τρόπο αλλά και την απόκρυψη για σχεδόν ένα χρόνο των καταγγελιών του Σωματείου για κακοδιαχείριση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος άνω των 8 εκατομμυρίων Ευρώ από την νυν Διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

«Η απόκρυψη της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης για σχεδόν ένα χρόνο των καταγγελιών του Σωματείου αναφορικά με παράτυπους και παράνομους διορισμούς μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων άνω των 900 ατόμων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από την νυν Διοίκηση και την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου όπως και η προκλητική ασυλία που παρέχει σε παράνομους εργολάβους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. – οι οποίοι μάλιστα έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο – την ίδια στιγμή που ως σύγχρονος «Ιαβέρης» κατατρέχει απλούς υπαλλήλους του Κέντρου εξυπηρετώντας το σχέδιο του κ. Πολάκη για την εξόντωση πολιτικών του αντιπάλων, στοιχειοθετούν, εις βάρος της, σοβαρές αξιόποινες πράξεις για τα αδικήματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

α) της άμεσης και απλής συνέργειας σε κακουργηματική απιστία, σχετικά με την υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, ύψους 8.000.000 Ευρώ σε συνδυασμό με το Νόμο περί Καταχραστών του Δημοσίου (Ν.1608/1950), β) της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, γ) της Υπόθαλψης Εγκληματία Τετελεσμένης και σε Απόπειρα, δ) της Απόπειρας παράνομης βίας, ε) της Ψευδούς Καταμήνυσης. Με Σεβασμό και Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θα παραμείνουμε μέχρι τέλους Αμετακίνητοι στην υπεράσπιση της Αλήθειας και της επαγγελματικής μας Αξιοπρέπειας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.