ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Παππάς εναντίον Γ. Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ

Σ. Παππάς εναντίον Γ. Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς έδωσε απάντηση στην κριτική του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κ. Παππάς τόνισε:

«Ο δήμαρχος γιατί διαμαρτύρεται; Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμη τους λεωφορειόδρομους; Γι‘ αυτό διαμαρτύρεται; Είχαμε συμφωνήσει παρουσία του κ. Τόσκα και της ηγεσίας της αστυνομίας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες. Δεν τις έχει πάρει. Να είναι λιγάκι μετρημένος. Δεν θέλω να ανοίξουμε μέτωπο μεταξύ μας. Έχουμε ένα κοινό στόχο να επιτελέσουμε. Ο δήμαρχος έχει άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο και ουδέποτε μας μετέφερε κάποιο παράπονο».
Χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι η δημοτική αρχή προτίθεται να πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση για τα προβλήματα στον ΟΑΣΘ.

Ο δήμαρχος της πόλης πρότεινε μάλιστα στην ειδική συνεδρίαση να κληθεί και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης προκειμένου να τους ενημερώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρέπει να συζητήσουμε για το σήμερα το οργανισμού, τι γίνεται με τη διαδικασία εκκαθάρισης αλλά και το επόμενο βήματα. Πρέπει να συζητήσουμε για την κατάσταση. Ακόμα και για τον ΟΑΣΘ τον δήμαρχο βρίζουν. Με παίρνουνε τηλέφωνο και με βρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.