ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Έκρηξη σε εργοστάσιο πίσσας- Σοβαρός τραυματισμός δύο εργαζομένων

Γύρω στις 4:30, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη, η οποία προκλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο καζάνι ενός εργοστασίου που έκανε παραγωγή πίσσας. Ως αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός δυο εργατών!

Οι άτυχοι εργαζόμενοι υπέστησαν εγκαύματα από την πίσσα που κόλλησε πάνω τους και διακομίστηκαν με φρικτούς πόνους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Γι’ αυτό, θα διακομιστεί στο Θριάσιο νοσοκομείο που διαθέτει ειδική μονάδα για εγκαυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δεύτερος τραυματίας έχει υποστεί επίσης εγκαύματα, αλλά όχι σε τέτοια έκταση που να απαιτείται η μεταφορά του στην Αθήνα και παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο Βόλου. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής και ειδικοί πραγματογνώμονες ερευνούν για τα αίτια της έκρηξης και αν υπάρχουν ευθύνες σε στελέχη του εργοστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.