ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άλιμος: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 16χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον 14χρονο

Άλιμος: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 16χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον 14χρονο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένα 16χρονο αγόρι για συμμετοχή σε συμμορία ανηλίκων και επίθεση με μαχαίρι σε έναν 14χρονο.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (13/7/2021) φέρεται να επιτέθηκε μαζί με άλλα οκτώ άτομα σε 14χρονο, σε πάρκινγκ γνωστού φαστφουντάδικου στον Άλιμο. Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος.

Οι εννέα φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν μετά τη σοκαριστική επίθεση στον 14χρονο, ο ποίος μαχαιρώθηκε τρεις φορές στα πλευρά και γλίτωσε από θαύμα, οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και σε ανακριτή.

Στους δύο από αυτούς επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης τους δύο φόρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σε πέντε συλληφθέντες μεταξύ των οποίων και τρία κορίτσια, διατάχθηκε η παρακολούθηση τους από επιμελητή ανηλίκων, ενώ για τον 16χρονο που είχε συλληφθεί πριν ένα περίπου μήνα και για συμμετοχή σε ληστρική συμμορία, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του στις φυλακές ανηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα ο 16χρονος που συμμετείχε στην επίθεση εναντίον του αγοριού στον Άλιμο, είχε συλληφθεί στα μέσα Ιουνίου μαζί με ακόμα δύο άτομα ηλικίας 19 και 16 ετών, καθώς είχαν φτιάξει μια συμμορία η οποία “χτυπούσε” ανήλικους στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή του 16χρονου που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος βρέθηκε το ένα από τα δύο μαχαίρια που είχαν οι δράστες που επιτέθηκαν στον 14χρονο στον Άλιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.