ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για κλοπές και ναρκωτικά

Κρήτη: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για κλοπές και ναρκωτικά

Η σύλληψη ενός αλλοδαπού στο Ηράκλειο της Κρήτης οδήγησε στην εξιχνίαση πέντε υποθέσεων κλοπών και μία απόπειρα κλοπής από εσωτερικό χώρο οχημάτων που διαπράχτηκαν στην περιοχή.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, μετά από αστυνομική έρευνα και προανάκριση, κατέληξαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 15.05.2021 έως και 02.08.2021, ο αλλοδαπός είχε διαπράξει πέντε κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, αφαιρώντας από τον εσωτερικό χώρο οχημάτων διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1170 ευρώ, χρεωστικές κάρτες τραπεζών με τις όποιες είχε πραγματοποιήσει διαφορές συναλλαγές, καθώς και χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη. Η προανάκριση συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.