ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο που ζήτησε 1.500 ευρώ από κρατούμενο για να του φέρει κινητό

Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο που ζήτησε 1.500 ευρώ από κρατούμενο για να του φέρει κινητό

Στην σύλληψη ενός 61χρονου σωφρονιστικού υπάλληλου προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με την κατηγορία της δωροληψίας και παράβασης καθήκοντος.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, που υπηρετεί σε φυλακές της Κεντρικής Ελλάδας, σύμφωνα με ένορκη μαρτυρία, πλησίασε αλλοδαπό κρατούμενο και του είπε ότι μπορεί να του προμηθεύσει μέσα στο κατάστημα κράτησης χασίς, αλκοόλ ή κινητό τηλέφωνο, έναντι χρηματικού ποσού.

Από την πλευρά του, ο κρατούμενος ενημέρωσε τις Αρχές και στη συνέχεια ζήτησε από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του βρει κινητό τηλέφωνο, έναντι 1.000 ευρώ, αντί 1.500 που αρχικά είχε απαιτήσει ο 61χρονος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αμέσως μετά, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ο σωφρονιστικός υπάλληλος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στον κρατούμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι η σύλληψη του κατηγορούμενου πραγματοποιήθηκε την ώρα που παραλάμβανε, στο τοπικό ΚΤΕΛ, προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία παρέδωσε αστυνομικός της Υπηρεσίας. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και το σχηματισμό ποινικής δικογραφίας. Ο 61χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη (5/10), ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.