ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Υπογραφή σύμβασης για αγορά 17 S-70B Seahawk τελικά από την Τουρκία

Υπογραφή σύμβασης για αγορά 17 S-70B Seahawk τελικά από την Τουρκία

Η Sikorsky Aircraft ανακοίνωσε στις 3 Νοεμβρίου ότι υπέγραψε συμφωνία με το τουρκικό υφυπουργείο αμυντικών βιομηχανιών (SSM) για την προμήθεια 17 νέων ελικοπτέρων S-70B Seahawk από το Τουρκικό ναυτικό.

Έτσι επιβεβαιώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας των τελικών διαπραγματεύσεων οι οποίες είχαν καθυστερήσει λόγω προβλημάτων στη χρηματοδότηση του προγράμματος. Τα 17 νέα ελικόπτερα που θα αρχίσουν να παραδίδονται από το 2009, θα πλαισιώσουν την ήδη διαθέσιμη επιχειρησιακά δύναμη των εφτά ελικοπτέρων του ίδιου τύπου που διαθέτει το Τουρκικό Ναυτικό. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Τουρκικός Στρατός έχει παραλάβει περισσότερα από 100 ελικόπτερα SH-60B μέχρι σήμερα, μέσα από μακροχρόνιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σημαντική ανάληψη κατασκευαστικού έργου από την τουρκική αμυντική βιομηχανία. Με βάση την πρόσφατη συμφωνία, η τελευταία θα συνεχίσει να έχει εξίσου σημαντικό κατασκευαστικό έργο στο πλαίσιο του προγράμματος των 17 νέων S-70B, από την στιγμή που τα αντισταθμιστικά ωφελήματα θα ανέλθουν σε ποσοστό 50%. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.