ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πιστοποίηση του βαρέως μεταφορικού ελικοπτέρου Mi-26T(C) στην Κίνα

Πιστοποίηση του βαρέως μεταφορικού ελικοπτέρου Mi-26T(C) στην Κίνα

To ρωσικό εργοστασιακό συγκρότημα κατασκευής ελικοπτέρων Rostvertol ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Mi-26 θα πιστοποιηθεί στην Κίνα, με στόχο την ανάληψη ρόλων μεταφοράς φορτίου και προσωπικού καθώς και αεροπυρόσβεσης στη χώρα αυτή.

Η πιστοποίηση θα εκδοθεί προκειμένου το γιγάντιο ελικόπτερο, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο,  να εξασφαλίσει μελλοντικά παραγγελίες που θα επιτρέψουν με τη σειρά τους την επανέναρξη της λειτουργίας της γραμμής παραγωγής του που εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει ανενεργή. Ένα ελικόπτερο Mi-26T έχει ήδη ενοικιάσει η κινεζική εταιρεία Fei Lun για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο θα αξιοποιηθεί κυρίως σε ρόλους αεροπυρόσβεσης. Μία άλλη κινέζικη εταιρεία, η Lectern Aviation με έδρα το Χόνγκ-Κόνγκ, υπέγραψε συμφωνίας με τη Rostvertol για την δημιουργία μίας νέας εταιρείας υποστήριξης και προώθησης του Mi-26 στη μεγάλη αυτή χώρα. Η νέα αυτή εταιρεία ονομάζεται Rostvertol Helicopters China Ltd. Και έχει ήδη αναλάβει την εκπαίδευση Κινέζων χειριστών και τεχνικών στον τύπο. Το Mi-26 παραμένει το μοναδικό στον κόσμο ελικόπτερο που έχει την δυνατότητα μεταφοράς φορτίου βάρους 20 τόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.