ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Όλο και αυξάνονται οι ροές μεταναστών στα νησιά – Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έφτασε τριψήφιος αριθμός

Όλο και αυξάνονται οι ροές μεταναστών στα νησιά – Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έφτασε τριψήφιος αριθμός

Όπως φαίνεται θα αυξάνεται συνεχώς η ροή των μεταναστών και προσφύγων στα νησιά όσο βελτιώνεται ο καιρός του καλοκαιρινούς μήνες, αυτό επιβεβαιώνει η εικόνα των στοιχείων του συντονιστικού της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό τα τελευταία 24ωρα.

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες ο αριθμός των μεταναστών που φτάνει στα νησιά είναι τριψήφιος την ώρα που η Άγκυρα έχει επανειλλημμένως απειλήσει με άρση της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό.

Συγκεκριμένα:

– Την Παρασκευή πέρασαν στην Ελλάδα 145 μετανάστες (58 στη Λέσβο, 39 στη Χιο και 48 στη Σάμο)

– Την Πέμπτη έφτασαν από την Τουρκία 151 μετανάστες (54 στη Λέσβο, 74 στη Χίο και 23 στην Κω και τα υπόλοιπα νησιά)

– Την Τετάρτη έφτασαν στην Ελλάδα 146 μετανάστες (103 στη Λέσβο και 43 στο Φαρμακονήσι)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την κυβέρνηση σε όλη τη χώρα βρίσκονται 62.258 πρόσφυγες και μετανάστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.