ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: 55χρονος Έλληνας έκανε παράνομη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Καβάλα: 55χρονος Έλληνας έκανε παράνομη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Δεν έβαλε μυαλό, παρά την προηγούμενη σύλληψή του για λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων, ένας 55χρονος Έλληνας. Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης τον συνέλαβαν για μια ακόμη φορά με παράνομο εμπόρευμα στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη, εντόπισαν στο εσωτερικό του 3.000 πακέτα τσιγάρων και 100 νάιλον συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους πέντε κιλών, που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο που θα υπολογίσει τα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου. Ο 55χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Καβάλας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σε μια βαλίτσα που είχε φορτώσει στο λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας στο οποίο επέβαινε, είχε κρύψει ένας 37χρονος Αλβανός δύο συσκευασίες με καπνό βάρους ενός κιλού, χωρίς την ενδεικτική ταινία φορολόγησης. Οι άνδρες της Ασφάλειας που σταμάτησαν γι έλεγχο το λεωφορείο στο 19ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, τις ανακάλυψαν και συνέλαβαν τον κάτοχό τους, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για λαθρεμπορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Ένας 31χρονος Σύρος συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του 270 πακέτα τσιγάρων και 100 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης. Τα παράνομα εμπορεύματα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Λάρισας, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.