ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρει ασθενή από τουρκικό πλοίο (φωτό, βίντεο)

Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρει ασθενή από τουρκικό πλοίο (φωτό, βίντεο)

Την εντυπωσιακή διάσωση ενός μέλους του πληρώματος του τουρκικού πλοίου «Karla» δείχνει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κυβερνήτης του τουρκικού container ship ενημέρωσε ότι ένα από τα μέλη του πληρώματός του χρειαζόταν άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη και υπέβαλε αίτημα άμεσης διάσωσης.

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ζήτησε βοήθεια από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και οι αρμόδιοι αξιωματικοί έδωσαν εντολή στο πλήρωμα ενός ελικοπτέρου τύπου S70B (Aegean Hawk) να απογειωθεί και να προσεγγίσει το τουρκικό container ship το οποίο έπλεε σε διεθνή ύδατα αλλά εντός ελληνικού FIR, περίπου 120 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο βλέπετε την επιχείρηση από το πλήρωμα του ελικοπτέρου Sikorsky το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου.

Μετά τη διάσωσή του από το τουρκικό πλοίο, ο ασθενής μεταφέρθηκε στην 115 Πτέρυγα Μάχης (αεροπορική βάση Σούδας, Κρήτη), όπου και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.