ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λευκάδα: Πλήθος κλοπιμαία στο σπίτι διαρρήκτη ξενοδοχείου

Λευκάδα: Πλήθος κλοπιμαία στο σπίτι διαρρήκτη ξενοδοχείου

Την… κορυφή του παγόβουνου πιστεύουν ότι βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας με την εξιχνίαση μέρους της δράσης ενός 40χρονου Έλληνα που τρύπωνε σε δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και σε καταστήματα και οχήματα στη Λευκάδα. Το πλήθος κλοπιμαίων που βρήκαν στο σπίτι του, τους οδηγεί και σε άλλες κλοπές.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της έρευνας για απανωτά κρούσματα κλοπών σε διάφορες περιοχές του νησιού. Μέχρι στιγμής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης στην διάρρηξη δύο δωματίων ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή Νικιάνα την Τετάρτη με λεία μια φωτογραφική μηχανή, μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα, στην παραβίαση μιας καφετέριας από την οποία έκλεψε την Τρίτη έναν φορητό υπολογιστή, 80 ευρώ και άλλα αντικείμενα και στη διάρρηξη σταθμευμένου αυτοκινήτου στην περιοχή της Βασιλικής από το οποίο ξήλωσε το ραδιο-cd και άρπαξε διάφορα αντικείμενα αξίας 325 ευρώ. Το ίδιο απόγευμα από την ίδια περιοχή έκλεψε και ένα ποδήλατο αξίας 1.000 ευρώ.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του 40χρονου, κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων χωρών, γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία και πλήθος άλλα αντικείμενα των οποίων η προέλευση ερευνάται. Ακόμη, ο δράστης καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ενώ είχε στην κατοχή του και 15 αναβολικά χάπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας π του απήγγειλε κατηγορίες για των κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο μεταξύ, η Ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.