ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Π. Ποροσένκο: «Απαρέγκλιτη η πορεία της ένταξης της Ουκρανίας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ»

Π. Ποροσένκο: «Απαρέγκλιτη η πορεία της ένταξης της Ουκρανίας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ»

Την απαρέγκλιτη πορεία της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Κίεβο με αφορμή την 26η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας.

«Ο δρόμος μας είναι ένας: ένα ευρύ ευρωατλανικό όχημα το οποίο μας οδηγεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ για να γίνουμε μέλη. Στον δρόμο αυτό ήδη καταστρέψαμε το παραπέτασμα με τις βίζες» είπε ο Ποροσένκο υπονοώντας την κατάργηση της βίζας για τους Ουκρανούς πολίτες στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Ουκρανία συνεχίζει να αναδιοργανώνει τις ένοπλες δυνάμεις της ώστε να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του ΝΑΤΟ, επεσήμανε στη συνέχεια ενώ και ο υπουργός Αμύνης της Ουκρανίας, Στεπάν Πολτοράκ, διευκρίνισε στο πλαίσιο αυτό έχουν είναι ήδη έτοιμες 28 στρατιωτικές μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

«Αυτή τη στιγμή στον ουκρανικό στρατό συνεχίζονται οι άνευ προηγουμένου στην ιστορία μεταρρυθμίσεις ως προς την κλίμακα και τις φιλοδοξίες τους», είπε ο Ουκρανός υπουργός Αμύνης επισημαίνοντας ότι «οι μεταρρυθμίσεις πραγματοποιούνται από κοινού με συμβούλους και εμπειρογνώμονες χωρών του ΝΑΤΟ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.