ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μεσολόγγι: Συνελήφθη 15χρονος που απείλησε με μαχαίρι 13χρονο και του άρπαξε το κινητό

Μαζί του συνελήφθησαν και οι παππούδες του, που είχαν την επιμέλεια του παιδιού, για παραμέληση εποπτείας

Μεσολόγγι: Συνελήφθη 15χρονος που απείλησε με μαχαίρι 13χρονο και του άρπαξε το κινητό

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου το βράδυ της Παρασκευής (17/5) συνέλαβαν έναν 15χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ο 15χρονος πλησίασε ένα 13χρονο, ο οποίος περπατούσε σε περιοχή του Μεσολογγίου και, με την απειλή μαχαιριού, του απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ανήλικος ενημέρωσε την αστυνομία και, λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 15χρονο.

Μαζί του συνελήφθησαν και οι παππούδες του, που είχαν την επιμέλεια του παιδιού, για παραμέληση εποπτείας.

Ο ανήλικος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.