ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

45χρονος Πακιστανός ασέλγησε σε 14χρονη Ελληνίδα μαθήτρια με την πρόφαση να βγάλει … φωτογραφία!

45χρονος Πακιστανός ασέλγησε σε 14χρονη Ελληνίδα μαθήτρια με την πρόφαση να βγάλει … φωτογραφία!

Για άλλη μια φορά πρόσφυγες στην Ελλάδα καταπατούν τις ελευθερίες της κοινωνίας μας και προχωρούν σε ειδεχθή εγκλήματα κατά των ημεδαπών. Αυτήν την φορά θύμα ήταν μια 14χρονη μαθήτρια.

Την στιγμή που επέστρεφε σπίτι της την πλησίασε ένας άγνωστος 45χρονος Πακιστανός ο οποίος με πρόφαση ότι θέλει να βγουν μαζί φωτογραφία, άγγιξε το κοριτσάκι στο στήθος.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (27/09), περίπου στις 18:30, σε δρόμο των Βαγίων.

Τρομαγμένη η 14χρονη έτρεξε σπίτι της, αναφέροντας στην οικογένειά της τι είχε συμβεί. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η Ασφάλεια είχε προσάγει τον 45χρονο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο 45χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας από τα τέλη Ιουλίου, όταν και έπρεπε να είχε απελαθεί.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και την παράνομης παραμονής στη χώρα, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.