ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece στην Τράπεζα της Ελλάδος (φωτό)

Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece στην Τράπεζα της Ελλάδος (φωτό)

Νέα επίθεση πραγματοποίησε η ομάδα χάκερς Anonymous Greece ως απάντηση στην Τράπεζα της Ελλάδος και του Υπουργείου Εσωτερικών που ισχυρίζονταν ότι η χθεσινή επίθεση δεν ήταν και τόσο αποτελεσματική καθώς τα αρχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα δεν ήταν διαβαθμισμένα.

Η νέα ανάρτηση των Anonymous Greece:

Στον λογαριασμό τους στο Facebook, οι Anonymous Greece έκαναν μία νέα ανάρτηση, με την οποία περνούν στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα τονίζουν:

«Είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες! Υποστηρίζουμε τον Ελληνικό λαό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ μαζί τους! Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι ειρωνείες της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί Botnet attack στα συστήματα της. www.bankofgreece.gr #AnonymousGreece«.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.