ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κωνσταντινούπολη: Αλυσοδεμένοι 200 Πακιστανοί σε μπουντρούμι – 15 νεκροί από τις άθλιες συνθήκες κράτησης

Κωνσταντινούπολη: Αλυσοδεμένοι 200 Πακιστανοί σε μπουντρούμι – 15 νεκροί από τις άθλιες συνθήκες κράτησης

Στην απελευθέρωση περίπου 200 Πακιστανών μεταναστών, τους οποίους είχαν αλυσοδέσει μέσα σ’ ένα υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησε η τουρκική αστυνομία. Οι διακινητές τους επιχειρούσαν να τους αποσπάσουν χρήματα αφού τους είχαν υποσχεθεί να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα και την Ιταλία, αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.

Οι 200 Πακιστανοί υπήκοοι βρέθηκαν μέσα στο υπόγειο πολυκατοικίας της συνοικίας Αρναβούτκιοϊ, στην ευρωπαϊκή όχθη του Βοσπόρου, αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, διευκρινίζοντας ότι πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, επίσης Πακιστανούς, που είναι ύποπτοι ότι εξαπάτησαν τους μετανάστες υποσχόμενοι να τους περάσουν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα έναντι 10.000 δολαρίων, αναφέρει η Hurriyet.

Αφού αλυσόδεσαν τους επίδοξους μετανάστες στο υπόγειο, οι διακινητές τούς εξανάγκασαν να έρθουν σε επαφή με οικείους τους για να τους πουν ότι έφθασαν στην Ευρώπη και να τους ζητήσουν να μεταβιβάσουν τα 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν την έφοδο, βρήκαν ανάμεσα στους στοιβαγμένους Πακιστανούς και περίπου 15 πτώματα, ανθρώπων που είχαν πεθάνει, πιθανώς από ασιτία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.