ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ. Βίτσας: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία»

Δ. Βίτσας: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία»

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, τόνισε ότι «για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και τον ρόλο του Βασίλειου Παπαδόπουλου».

Μάλιστα προσέθεσε ότι ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ του τον άνθρωπο που σύσσωμη η αντιπολίτευση καταγγέλλει ως μεσάζοντα στην συγκεκριμένη υπόθεση.

«Από την αρμοδιότητά μου βλέπω χιλιάδες ανθρώπους, αλλά τον Βασίλειο Παπαδόπουλο δεν τον έχω δει, νομίζω ότι δεν τον έχω δει ποτέ», είπε ο κύριος Βίτσας.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές αποκαλύψεις για την υπόθεση από την Νέα Δημοκρατία και το γεγονός πως βάσει επίσημων εγγράφων οπλισμός που πωλήθηκε από τον Βασίλειο Παπαδόπουλο εντοπίστηκε σε χέρια τζιχαντιστών του ISIS στη Ράκα, ο υπουργός δήλωσε πως «κανείς δεν ξέρει όλη τη διαδρομή του οπλισμού μέχρι τον ISIS», «τα όπλα που βρέθηκαν στη Ράκα ξέρει κανείς πώς έφτασαν εκεί;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για ‘μενα δεν υπάρχει θέμα», πρόσθεσε τελικά, κλείνοντας το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.