ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σε πανελλήνιο συνέδριο αναρχικών αποφασίστηκε η επίθεση στο ΣτΕ!

Σε πανελλήνιο συνέδριο αναρχικών αποφασίστηκε η επίθεση στο ΣτΕ!

Σε πανελλαδική συγκέντρωση αναρχικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο σχεδιάστηκε η επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Καθημερινή στο συνέδριο που φιλοξενήθηκε το διήμερο 19-20 Μαΐου στο πρώτο τακτικό συνέδριο της Αναρχικής Ομοσπονδίας συμμετείχαν μεταξύ άλλων μέλη του Ρουβίκωνα, της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, των τριών, δηλαδή, ομάδων που πραγματοποίησαν την καταδρομική στρατιωτικού τύπου επιδρομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η επίθεση αποφασίστηκε και σχεδιάστηκε στο περιθώριο του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο «Εμπρός» στου Ψυρρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.