Δωρεά 5.000 δολαρίων στην κόρη του Κ. Κατσίφα από τους Ηπειρώτες της Αμερικής

Δωρεά 5.000 δολαρίων στην κόρη του Κ. Κατσίφα από τους Ηπειρώτες της Αμερικής

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδία Αμερικής ομόφωνα αποφάσισε να δώσει μία χορηγία της τάξεως των 5000 δολαρίων στην 13χρονη κόρη του νεαρού Έλληνα ομογενή που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς της Αλβανικής Αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της, Νικόλαο Γκατζογιάννη.

«Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά την διάρκεια του εορτασμού της επετείου του ΟΧΙ στην Βόρειο Ήπειρο υπήρξε τραγική και πρέπει να διεξαχθεί πλήρης και διαφανής διερεύνηση, ώστε να διαφανεί τι συνέβη» ανέφερε ο κύριος Γκατζογιάννης και συμπλήρωσε «πρέπει να σκεφτούμε και την ανήλικη κόρη που άφησε πίσω του και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε».

O κ. Γκατζογιάννης ανέφερε πως θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα προς τα τέλη του Νοεμβρίου και θα παραδώσει την χορηγία στην νεαρή Βασιλική Κατσίφα και στην γιαγιά της, που βοηθάει στην ανατροφή της μετά το διαζύγιο των γονέων της μικρής προ ετών. «Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε κι’ άλλα χρήματα για την μικρή Βασιλική στο μέλλον και θα παρακινήσουμε την Ελληνική Πολιτεία για την δωρεάν εισαγωγή της σε δημόσιο πανεπιστήμιο, όταν ολοκληρώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση», ανέφερε ο κ. Γκατζογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Himara.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.