ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Δίδυμοι θρύλοι»: Η ταινία που προδίκαζε την εκχώρηση της Μακεδονίας! (βίντεο)

«Δίδυμοι θρύλοι»: Η ταινία που προδίκαζε την εκχώρηση της Μακεδονίας! (βίντεο)

Κρεσέντο ανθελληνισμού από ταινία στο Hollywoood με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι και όπως είναι γνωστό η προπαγάνδα ξεκινάει πάντοτε από τον Κινηματογράφο και την Τηλεόραση.

Η ταινία είχε πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χάρντι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, βραβευμένος με Όσκαρ, τοποθέτησε έναν διάλογο o οποίος ουσιαστικά είναι ένα άνευ προηγουμένου ανθελληνικό παραλήρημα.

Ο διάλογος εξελίσσεται μεταξύ δύο ηθοποιών που παριστάνουν τους Εγγλέζους γκάγκστερ στην ταινία «Δίδυμοι Θρύλοι» (Legend) του 2015 σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Χέλγκελαντ και με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χάρντι ο οποίος μεταξύ άλλων έπαιξε πρόσφατα και στην νέα ταινία «Mad Max».

Ο σκηνοθέτης δήλωσε για την ταινία, η οποία στηρίζεται σε αληθινή ιστορία, ότι έκανε ολόκληρη έρευνα για τα αδέρφια Κρέι, ώστε να αποδώσει όσο γίνεται ακριβέστερα τους χαρακτήρες τους στην οθόνη. Για τον Μ.Αλέξανδρο προφανώς δεν έκανε καμία έρευνα, απλά φρόντισε στο «ξεκάρφωτο» μέσα σε μια ταινία για γκάγκστερς να γράψει τον διάλογο σύμφωνα με τον οποίο: «O Μ.Αλέξανδρος μπορεί να ήταν μεγάλος αλλά δεν ήταν Έλληνας, ήταν Μακεδόνας… Αγαπούσε όμως τους Έλληνες, όπως τον Αριστοτέλη κ.α γιατί έβρισκε την τεμπελιά εντυπωσιακή…!»

Δείτε καρέ καρέ τις σκηνές με τον διάλογο:

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας η οποία τελικά κινήθηκε στην μετριότητα σύμφωνα με την ανταπόκριση του κοινού και κάποιες κριτικές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.