
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από την Ξάνθη.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο του Ιάσμου στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη.
Όπως αναφέρει τοπικό μέσο το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα.

Όσα γνωρίζουν για το δυστύχημα κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στις αρμόδιες αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ. Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι δύο από τους επιβάτες του ΙΧ και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.
Η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων στο σημείο του συμβάντος ήταν δύσκολη καθώς ο δρόμος έκλεισε και σχηματίστηκε για πολλές ώρες «ουρά» τουλάχιστον 3 χιλιομέτρων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.