«Σε καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει» λένε. Όταν χιονίζει Μάη μήνα;

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε 35χρονο για παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε 35χρονο για παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών

Χειροπέδες σε έναν άντρα ηλικίας μεταξύ 35-40 ετών πέρασαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επιτίθεντο σε κορίτσια, παρενοχλώντας τα σεξουαλικά.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, υπήρχαν αναφορές για ένα μαύρο βανάκι και έναν άντρα ο οποίος έστηνε καρτέρι και παρενοχλούσε κορίτσια, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να τα κυνηγάει στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Ο άγνωστος μέχρι σήμερα άντρας εμφανίστηκε σε χωριά της Δυτικής Λέσβου αρχικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες εις βάρος του έρχονταν από την πόλη της Μυτιλήνης.

Οι κοινοποιήσεις των καταγγελιών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και οι περιγραφές των παρολίγο θυμάτων, κινητοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλεξε πληροφορίες για το μαύρο όχημα, και σήμερα το πρωί το εντόπισε και το ακινητοποίησε, συλλαμβάνοντας τον νεαρό άντρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία.

Όπως μάλιστα μας έλεγαν αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο είναι να αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες, καθώς δεν στοιχειοθετείται καμία κατηγορία, από την στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια μήνυση ή έστω επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και οι όποιες καταγγελίες έχουν γίνει μέσω διαδικτύου και ανεπίσημα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.