ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τροχαίο δυστύχημα στο Αιγάλεω – Youtuber έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με φίλο του

Τροχαίο δυστύχημα στο Αιγάλεω – Youtuber έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με φίλο του

Ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας έλαβε χώρα σήμερα στο Αιγάλεω, όπου ένας youtuber έχασε τη ζωή του σε τροχαίο μαζί με έναν φίλο του, όταν τράκαραν μεταξύ τους.

Ο youtuber Α.Ρ., με κανάλι αφιερωμένο στη μοτοσυκλέτα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο βρήκε τον θάνατο και ένας στενός του φίλος, μόλις 25 χρόνων.

Οι δύο τους οδηγούσαν τις μοτοσυκλέτες τους το βράδυ της Τρίτης (23/02) στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω, όταν κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, οι δύο μεγάλου κυβισμού μηχανές τους συγκρούστηκαν μεταξύ τους και ανετράπησαν με ταχύτητα στην άσφαλτο.

Ο θάνατος των δύο νέων ήταν ακαριαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση τώρα, για το τι ακριβώς συνέβη, έχουν αναλάβει αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.