
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε η 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχθηκε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.
Μιλώντας για την για την τραγική εμπειρία της υποστηρίζει πως: «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει».
Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, άλλαξε για πάντα το πρωί 20ης Μαΐου 2020 που πηγαίνοντας στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι. Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο.
Μάλιστα, η Ιωάννα απάντησε τον Δεκέμβρη σε όλα όσα έλεγε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος: «Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο»!
Η Ιωάννα λοιπόν σπάει τη σιωπή της και δίνει την πρώτη της συνέντευξη και τη βλέπουμε για πρώτη φορά μετά το τραγικό γεγονός! Μιλά για τον εφιάλτη που έζησε: «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει»!

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.