Τελικά η κακοκαιρία ήρθε αλλά με... 24 ώρες καθυστέρηση!

Ποιά μάσκα και κουκούλα; Η Αστυνομία χρησιμοποιεί τεχνολογία με την οποία κάνει αναγνώριση προσώπου (βίντεο)

Ποιά μάσκα και κουκούλα; Η Αστυνομία χρησιμοποιεί τεχνολογία με την οποία κάνει αναγνώριση προσώπου (βίντεο)

Με αφορμή τα επεισόδια και τις επιθέσεις της Νέας Σμύρνης, ειπώθηκε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της τεχνολογία, με την οποία μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάτω από μάσκες και κουκούλες.

Το βίντεο από απογευματινή εκπομπή και τα όσα δηλώνει ο δημοσιογράφος είναι αποκαλυπτικά:

Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτές οι τεχνολογίες θα λύσουν προβλήματα χρόνων με τους “γνωστούς-άγνωστους” ή θα χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα στην Ν.Σμύρνη δείχνουν αρκετά ζητήματα λανθασμένων (;) κυβερνητικών επιλογών με σκοπό απλά να μην αντιδρούν οι πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήδη δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις όπου αναφέρεται ότι οι διαδηλώσεις στην Γερμανία ευθύνονται για τα lockdown (επομένως το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και εδώ;) ενώ η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη δνε έχει καμία ευθύνη.

Μάλλον ουδείς εκ των κυβερνόντων έχει μπει σε ένα από τα ΜΜΜ (έχουν άνετα αυτοκίνητα με φρουρές άλλωστε) για να μας πει αν κολλάει ο κορωνοϊός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.