Ν.Χαρδαλιάς: Μεταβαίνει σήμερα στην Πάτρα – Σύσκεψη για την εξέλιξη του κορωνοϊόύ στην Αχαΐα

Ν.Χαρδαλιάς: Μεταβαίνει σήμερα στην Πάτρα – Σύσκεψη για την εξέλιξη του κορωνοϊόύ στην Αχαΐα

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στόχος της επίσκεψής του θα είναι η σύσκεψη στις 17.30 για την αξιολόγηση της εξέλιξης του κορωνοϊού στην Αχαΐα, στην οποία θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης, καθώς και εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), όπου στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει και την τελική αυτοψία για την οριστική χωροθέτηση του νέου mega εμβολιαστικού κέντρου της Πολιτικής Προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί, τέλος, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο (18.30), όπου, συνοδευόμενος από τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού, Χαράλαμπο Γώγο, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της Διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού, ιδίως εργαζόμενους στις μονάδες ΜΕΘ και Covid-19 του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.