
Ο 37χρονος που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων/
Ο δράστης που συγκλόνισε το πανελλήνιο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 11:00.
Κατά την αποχώρησή του μάλιστα, ενώ έφευγε με το περιπολικό υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει εκκλησιαστική Δικαιοσύνη».
Υπενθυμίζεται ότι το Συνοδικό Δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την καθαίρεσή του λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών στη Βέροια, όταν ο 37χρονος, δυσαρεστημένος από αυτήν την εξέλιξη, πέταξε βιτριόλι στους μητροπολίτες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.