
Η Ελληνική Αστυνομία, έχει βάλει ως στόχο τη διαλεύκανση της δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας τον περασμένο Οκτώβριο το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε μέσα μια βαλίτσα στα Βίλια Αττικής στα τέλη Δεκεμβρίου.
Με την σχετική έρευνα να υπολογίζεται ότι είναι σε «καλό σημείο» και να έχει εστιασθεί σε στενό κύκλο υπόπτων αλλοδαπών –πιθανόν ομοεθνών του θύματος.
Μάλιστα ειδική έρευνα γίνεται για πρόσωπα που πιθανόν υποβοηθούσαν οικονομικά την 38χρονη η οποία πολλές φορές εμφανιζόταν στα καζίνο Πάρνηθας και Λουτρακίου. Χωρίς να έχει διευκρινισθεί πλήρως ποιοι ήταν οικονομικοί πόροι της.
Η 38χρονη φερόταν να εργάζεται παλαιότερα σε εμπορικό κατάστημα ομοεθνών της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έδινε παρόν και σε γραφεία κοινότητας Κινέζων στο κέντρο της Αθήνας.
Η 38χρονη Κινέζα που είχε έλθει την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας, αφήνοντας στην ασιατική χώρα τον σύζυγό της κι άλλους συγγενείς, διέμενε σε διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας (σχετικά κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη) με πέντε ακόμη ομοεθνείς της.
Από αυτό το σπίτι αναχώρησε το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να πάρει κάποια ρούχα ή άλλα σχετικά προσωπικά αντικείμενα.
Το τελευταίο στίγμα της της φέρεται ότι προέρχεται από μία κλήση που πραγματοποίησε με το κινητό της περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου (ημέρα Κυριακή) κοντά στην κατοικία της.
Η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην ΕΛ.ΑΣ στις 22 Οκτωβρίου από μία συγκάτοικό της κι από έναν άλλο συμπατριώτη της που είχε συγγενική σχέση μαζί της.
Οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν βρει στοιχεία για τραπεζικές συναλλαγές της και για ροή χρήματος από πηγές που ερευνώνται να διαπιστωθεί ποια είναι.
Στοιχεία επιχειρούνται να αντληθούν από τα στίγματα κινητού τηλεφώνου της, από κάμερες κι από άρση τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να αναδειχθεί ο ρόλος προσώπων που δεν είχαν εντοπισθεί αρχικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.