ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H ινδονησιακή PT Digrantara υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΙ

H ινδονησιακή PT Digrantara υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΙ

Η κορεατική ΚΑΙ (Korean Aircraft Industries) υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την κρατική ινδονησιακή PT Digrantara για την συμπαραγωγή και συναρμολόγηση στροβιλοελικοφόρων αεροπλάνων τύπου ΚΟ-1.

Μέχρι σήμερα η ινδονησιακή εταιρεία κατασκεύαζε και συναρμολογούσε τμήματα αεροσκαφών του τύπου αυτού για την ΚΑΙ. Σημειώνεται ότι το ΚΟ-1 αποτελεί εξειδικευμένη έκδοση προκεχωρημένης εναέριας παρατήρησης και συντονισμού του εκπαιδευτικού ΚΤ-1. Είναι εξοπλισμένο με υπολογιστή αποστολής, συνδυασμένο σύστημα ναυτιλίας INS/GPS, σύστημα HUD και οθόνες απεικόνισης στοιχείων, ενώ έχει δυνατότητα μεταφοράς εξωτερικών δεξαμενών καυσίμου και συμβατικών όπλων αέρος-εδάφους. Η Αεροπορία της Ινδονησίας έχει εντάξει σε υπηρεσία εφτά εκπαιδευτικά ΚΤ-1 και έχει παραγγείλει άλλα πέντε για την κάλυψη των αναγκών του βασικού σταδίου εκπαίδευσης των χειριστών της που προορίζονται να επανδρώσουν μαχητικά αεροσκάφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.