ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό «αντίο» στα Boeing 747 με «ζωγραφιές» πάνω από τη Μεσόγειο (βίντεο)

Εντυπωσιακό «αντίο» στα Boeing 747 με «ζωγραφιές» πάνω από τη Μεσόγειο (βίντεο)

H El Al απέσυρε από τον στόλο της τα Boeing 747, ύστερα από 48 χρόνια. Για να τα αποχαιρετήσει, όπως τους αρμόζει, η ισραηλινή αεροπορική εταιρεία «ζωγράφισε» ένα αεροσκάφος στον αέρα πάνω από τη Μεσόγειο.

Πτήση της εταιρείας απογειώθηκε από τη Ρώμη στις 10:00 το πρωί της Κυριακής και χάραξε μία ιδιαίτερη πορεία ώστε να μπορέσει να σχηματίσει στους αιθέρες ένα Boeing 747.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση LY1747 ξεκίνησε να «ζωγραφίζει» δύο ώρες μετά την απογείωσή του, όταν βρισκόταν στα νότια της Κύπρου.
https://twitter.com/flightradar24/status/1191022223844421632

Το αεροσκάφος κατέβηκε στα 10.000 πόδια και η πορεία του καταγράφηκε από το πρόγραμμα παρακολούθησης πτήσεων. Στη συνέχεια η εταιρεία ανέβασε μία σειρά από βίντεο στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πτήση διήρκεσε περί τις 4 ώρες, πριν τελικώς το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.
https://twitter.com/flightradar24/status/1190995118565797888

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.